top of page

STAP 1: Wat zijn uw wensen? 

Indien gewenst schuift ACIO samen met u aan tafel voor een verkennend gesprek, analyse en eerste ontwerp. Vertel ons hoe u werkt. Wat zijn uw wensen, verwachtingen, behoeften en vooral noden voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig. Drukbezet?  Wij komen graag ter plaatse!

STAP 2: Ontwerpen? Start! 

ACIO maakt ter plaatse een indeling van uw bedrijfsvoertuig en tekenen het direct uit in 2D tot op de millimeter. Daardoor heeft u meteen een duidelijk zicht op het resultaat met bijhorende offerte.

Zo verspillen we geen tijd en weet u meteen wat te verwachten.

Gaat u liever zelf aan de slag ?

·       Klik door naar de tekenmodule 

·       Kies uw voertuig merk en type

·       Creëer uw eigen ontwerp.

STAP 3: Transparante prijsofferte 

Goede afspraken maken goede vrienden, daarom willen wij als ACIO net zo min als u onaangename verrassingen in verborgen lijnen en kleine lettertjes.

Als het aankomt op prijsofferte, zijn we helder en getailleerd.

 

Wij hanteren scherpe en concurrentiële tarieven, maar kwaliteit en veiligheid

staat op nummer één, altijd! Op de door ons geplaatste inrichtingen heeft u een garantie van BOB System (5 jaar) en Mobietec (tot 4 jaar).

STAP 4: Piekfijne montage

Hebben we een deal! ACIO bestelt de materialen en zodra we de exacte levertermijn van onze leverancier hebben, boeken we een afspraak met u. Gemiddelde plaatsingsduur is één werkdag.

STAP 5: Sterk in naservice

We geloven voor de volle 100% in onze producten en geven met gerust gemoed een garantie van 2 tot 5 jaar, afhankelijk van het type inrichting. Zijn er problemen of defecten?  ACIO is slechts een telefoontje verwijderd!

bottom of page