top of page

BEDRIJFSWAGENS INRICHTEN

Om aan uw professionele eisen te voldoen en het u gemakkelijker te maken bij het inrichten van uw bedrijfswagen, biedt ACIO  slimme oplossingen die helpen om de perfecte mobiele werkomgeving te ontwerpen en creëren. Met respect voor de geldende normen inzake mobiele werkplaatsen en veiligheid.

INRICHTING & LADESYSTEMEN

Voor de inrichting van uw bedrijfswagen zijn wij als ACIO gecertificeerde partner van BOB System. Samen met deze Zweedse fabrikant hebben we de benodigde ervaring om uw wensen en noden ergonomisch en veilig te vertalen tot een professioneel geheel.

Met BOB System bieden we u vele voordelen zoals :

  • Tekenprogramma waarmee per merk en type bedrijfswagen een individuele ontwerp kan gepresenteerd worden.

  • De producten zijn modulair en bijgevolg zeer flexibel, ook bij latere eventuele aanpassingen.

  • Ze kunnen onderling tussen verschillende bedrijfswagens verplaatst worden.

  • De inrichtingen voldoen aan de crashtest, uitgevoerd bij het Zweedse testinstituut en door TüV Nord gecertificeerd. 

  • Verder kunnen wij, ACIO,  u als gecertificeerde partner 5 jaar garantie op onze BOB System inrichtingen bieden, indien deze door ons geplaatst worden..

DAKDRAGERS EN GLASRASTELEN

Moet u als vakman met uw bedrijfswagen regelmatig  goederen als glasplaten, ramen, platen, ladders, lange buizen of andere grote producten vervoeren? De oplossing daarvoor is het partnerschip tussen ACIO en Mobietec.

Mobietec is een Belgisch bedrijf met 15 jaar ervaring en is de toonaangevende Belgische producent van hoogwaardige aluminium accessoires voor bedrijfsvoertuigen.

Met Mobietec bieden we u vele voordelen zoals :

  • De producten worden binnenshuis geproduceerd.

  • Mobietec heeft respect voor het milieu oa. door gebruik van geanodiseerd aluminium.

  • Ze kunnen onderling tussen verschillende bedrijfswagens verplaatst worden.

  • Gekeurd volgens: ISO9001:2015 , EN12195 , EN12642 , ECE R73 , COP

  • Verder kan ACIO u als gecertificeerde partner tot 4 jaar garantie bieden op onze MOBIETEC systemen, indien deze door ons geplaatst worden..

ACCESSOIRES, BEVEILIGING & EASY WORK

Ook kan u voor alle andere accessoires bij ons terecht, vloerplaat, zijwanden, extra verlichting, verluchting, anti inbraak sloten, tussenvloeren, achteruitrijcamera,… te veel om op te noemen. Hiervan doen we ook de volledige plaatsing en installatie volgens de regels van de kunst.

Snelle levering en montage met een ontwerp op maat maken van ACIO uw voor de hand liggende partner om uw mobiele werkplaats in te richten.

bottom of page